25 jan. 2010

VARMT!!

Pust och ston. Det kanns som att det blir varmare varje dag. Svetten rinner.. Och i overmorgon reser vi mot annu varmare tider. :0)

Mamma - Saunalahti kan ni garna betala. den kommer varje manad. jag betalar at er sen hemma eller sa kan du maila kontonumret sa kan jag satta in pengar. Det va Mackans brev som kommit till Abo sa mamma Monica i Vasa tar hand om det om det e nan rakning. men tack iaf. Vi postade hem ett paket med lite onodiga klader idag. Antagligen hinner det inte hem fore oss men OM det skulle gora det sa kan ni ju kasta in det om ni aker til Abo. Later kyligt med -18.. Brrr!

Har trivs vi som fisken i vattnet. Sa otroligt mysigt att bo hemma hos tanten. imorse fick vi kaffe och Idlis igen. Hon e sa snall.
E glada att vi valde Mamallapuram som sista stallet i Indien. Vi alskar det. Vi skulle stanna langre om vi inte hade flygbiljetter till sri lanka. Men det e ekanske bra att vi har flygbiljetterna for annars skulle vi sakert fassna har.
Har e smala gator, mycke restauranger och lite shopping. Mest indiska turister, eftersom det ar Music/Dance festival nu. Som vi "by the way" besokte igar. Det va inte sa mycket att se sa vi betalade inte in oss. Kostade ju faktist 1,40e per/pers att ga in. Jestas!Man sag scenen bra utifran ocksa.

Vi shoppade lite igar.. Vart att notera! Mackan har ali baba byxor... Stuproren for hem med posten idag.. :0) Och sa kopte vi varsitt laderbalte med fickor sa man slipper slapa pa vaskan helatiden. En burk vitaminer blev det ocksa. E lite orolig over vad kroppen tycker nar man atit kott hela livet och nu mittiallt slutat..

Idag har vi spenderat formiddagen pa posten. Gar ju int sa smidigt har. Efter det drack vi espresso och at chokomuffins. Sen en promenad pa stranden. Nu ska vi ga o se om balte forsaljaren har te pa spisen. Han lovade igar att bjuda pa en kopp om vi kommer forbi.

Imoron tar vi kvallsbussen till flygfaltet och spenderar natten dar. Flyget gar 7 pa morgonen i overmorgon.

Mamma Monica - kan du skicka na slaktingars adresser pa mailen?

1 kommentar:

  1. jussila med stuprörs byxor i ekvatoriala temperaturer..

    SvaraRadera