24 jan. 2010

Mamallapuram.

Bussarna fran chennai hit gick bra. Inget krangel alls. Skont!
Den ena rakade va en AC buss. Vi har inte upplevt sa mycket ac pa en manad sa vi bada borjade ma lite daligt och fick huvudvark av det.
Nar vi kom fram hittade vi snabbt ett mysigt boende. Inte riktit det vi planert ga till men sakert annu battre!
Bor hemma hos en tant. Hon har 4 sma tum med palmtak som hon hyr ut for 2e/natt. En sang hard som berg och kuddarna som 2 stenar pa berget men annars huuur bra som helst.
Flakt och myggnat. allt man behover.
Imorse nar vi vaknade kokade hon varsin kopp kaffe och lagade en indisk "dli" frukost at oss.
Hon har en vattenpump mitt pa garden dar man tar vatten i en hink om man ska "duscha", ga pa toa eller tvatta klader. Hon gar runt med kvasten o sopar helatiden sa det e rent o fint.. ganska iallafall. :0)
Hennes son bor dar. han kopierade all var musik till sin dator igar sa idag fick vi vakna till tonerna av Leonard cohen. hur lyx e int det??
Han hugger statyer av sten. Han sa att han har en liten shop har nanstns men har inte sett han aka till jobb.. Kanske hans shop int e oppen sa ofta ;0)
Keith Richards har bott hos dem och nan fran Pink floyd. Mackan fick spela gitarr idag, forsta gangen under resan. tyvarr fattades en strang men... de va en YEMAHA gitarr :0)
Va pa en skaldjurs restaurang igar o fick en varsin fisk. Gott med annat an gronsaker. Efter maten gick vi till Bobmarley cafe' o avslutade dagen med en ol.
Ikvall ar det sista dagen av en musikfestival som pagatt i en manad. Ska fara o se vad det hander dar. Vem vet, kanske dom har hattara!! :0)
Dom upptrader bara pa lordag och sondag. Sa vi blev lite besvikna igar nar vi kom hit. Trodde hela dagen att det var typ mandag. sa vi fattade inget nar folk sa att dom varit pa festivalen. Forst nar vi gick o lade oss och sag pa telefonen sa forstod vi att det va lordag och att det va vi som yrat..
Man har liksom noll koll pa dag, tid och datum..

Ska ta oss ner mot stranden nu o se vad fiskarna dragit upp. Om kossan utanfor dorren slapper ut oss.. :0)

Suvi, milloin ja mihin te tuutte??

Kramar till alla!!
Tanker pa er!!

2 kommentarer: