7 jan. 2010

Udaipur






I forrgar va sista kvallen i Pushkar. Vi gick runt pa kvallen och horde "djungeltrummor" nanstans ifran. Det visade sig vara nere vid sjon. Dar satt ett gang och trummade. En indisk larare(som har spelat med "grateful dead") va ocksa med sa han erbjod sig att ge oss en timmes lektion. Vi gick hem till hans rum och spelade en timme. Riktit kul va det... :)
Igar kom vi till Udaipur. Tog 8 timmar. Ca 300km... Vagarbete halva vagen... :) Men nu e vi har iaf. Vi bor hos en familj som har fixat ett guest house av sitt hem. Fick ett rum uppe pa taket. Sa vi har bra utsikt.
Udaipur skulle ju da va romantiskt men.. Int vet jag nu.. Luktar koskit overallt o galna mopedister.
Forsokte ladda upp bilder men det funkar inte. Far sen nar vi kommer till Bombay. Lar ju va lite mera "up-to-date" dar.
M har lite tokigt med magen sa han borjade en antibiotikakur idag. Har inte riktit gett upp an den dar magsjukan. Hoppas det blir battre nu. For imoron ska vi ta taget ner till Bombay. 16 timmar. Sku va kul om bada fick ha magen i skick da. Jag kopte sjalv en kur for sakerhets skull ocksa. Alltid bra att ha.
Vi har inte gjort sa mycket extra har i Udaipur. Tappade lite bort oss igar. men som tur e sa e ju Mackan en vandrande GPS. Han har ordning pa allt. :) Annat e det med maj.
Pa kvallen tog vi en kopp te med en Ukrainska som vi traffade i Pushkar. Hon rakade bo pa samma guesthouse har i Udaipur. Du fick vi lite underhallning av en gubbe som nagra ggr i manaden kommer till just den restaurangen och smygsuper. han e muslim men ber bara 2gg om aret. han tar sig hellre en liten rom o cola nu och da. Han visade oss lite trollkonster. De va kul! Ett tag iaf. Han blev lite berusad sen sa det va svart att uppfatta vad han sa..
Nu ska vi ga och strida lite med var kusk och se till att han ger oss vara tagbiljetter.. Han e lite svar emellanat.

Ha det bra! Skriver mera nar vi e i Bombay.
Startar imoron kvall sa borde va framme i overmorgon. Men det vet man ju inte. For vissa har det ju tagit 24 timmar och for andra 48 timmar.. Sa ska bli riktit intressant att se vad som hander.

Kramar!!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni mår bättre nu båda, man blir ju orolig juh :)

    Njut värmen, för här är det -17 hela tiden och mycket snö!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Nah, int behover man oroa sej.. Lite baciller bara.. Vi e val immuna nu far man hoppas :0)
    Har e de varmt o skont. runt 30 grader i skuggan.
    Kramar och halsa alla!

    SvaraRadera