29 jan. 2010

Urinvagsinfektion och Gonnorre'

Googlade lite pa medicinen jag fick eftersom magsjukan inte riktit vill ge upp. Norfloxacin kuren skall ju da hjalpa mot Urinvagsinfektion och Gonnorre'.. Hmm, ska nu ta imoron annu, hjalper det int sa far vi val soka upp nan lakare.

Va hem till Anneli och Ossi men dom hade tyvarr akt till nan annan by idag. Mojligtvis ringer vi till dom ikvall eller sa aker vi ner till matara pa egen hand imoron. Behover ju en tolk med eftersom familjen inte pratar engelska, men har e massor med folk som kan engelska sa det skall nog inte bli allt for krangligt. Och sa har vi ju deras adress sa det ar bara att ga runt och fraga tills man kommer ratt.

Annars har det inte hant sa mycket.
Lite kackerlacks jakt inatt men det ordnade sig. Myrorna har festat pa liket utanfor var dorr hela dagen.. :0)

Kramar fran hettan!!

3 kommentarer:

  1. Hej
    du har nog helt rätt medicin,borde hjälpa på 3 dagar.Om det inte hjälper kan du behöva roksitromycin(kan vara kampylobacter ,50% resistenta mot norfl.i Asien),se till att du håller vätskebalansen i skick.Mackan servar.Ta ngt salt(snacks el liknande) med vätska med tanke på saltbalansen.Ha det bra trots magsjukan.Sök upp en doktor imorgon om du inte mår bra!
    Kära hälsningar R/P

    SvaraRadera
  2. online-doctor!! va e bättre än d!?? :) krya på dej o fortsätt leva livet fullt ut!! kram,F

    SvaraRadera
  3. Tack Risto for infon. Ska ta sista tabletterna ikvall. An har det int hjalpt. Ska se hur det e imoron. Om inte battre soker vi upp en lakare. Ar inte sa sjuk att jag bara ligger sa att M maste serva. Men det ar klart han gor det om det behovs. Alltid.. :0)

    F - Ja, det kanns tryggt att ha nan som forstar sig pa medicinerna lite battre.. :0)
    Kanns val lite sadaar att ata Gonnorre medicin mot skitun...

    Kramar till bada!

    SvaraRadera