4 jan. 2010

Pushkar!!

Glomde igar bort att skriva om ett riktigt ackligt ap-tempel som var chauffor tog oss till. Det kryllade av ackliga apor som hoppade pa en och hangde efter vaskan. Uch uch. O sa satt dar gubbar med sina cobra ormar och tyckte att man skulle ga nara och ta en bild. SJUKT!!
Och Mackan sag ju faktist lite av agra, han for ut med chaufforen och korde runt lite i stan. Sag Agra fort och Taj Mahal, kopte lite frukt och fotade lite. Det ar val typ det man kan gora i agra. Och sa hamnade han in i en marmor affar dar dom forsokte fa honom att kopa souvenirer eftersom det enligt dem absolut inte gar att hitta nan annan stans an i just deras affar. Och sa var det ju forstass det billigaste ocksa osv osv osv osv...
Imorse vid 7 tiden startade vi fran Jaipur till Pushkar. Delade "motorvagen" med dromedarer och kossor. Och OBS, chaufforen forsokte bara en endaste gang stanna.
Hittade direkt ett billigt rum. 1e/pers/natt. Utan toalett men vi har nog skitit och spytt klart nu sa tankte att vi klarar oss utan. Toan finns ju direkt utanfor rummet sa.
Har finns en liten sjo i mitten av staden och runt sjon finns allt man behover. Dom flesta guesthousen har takterass dar man kan sitta och lyssna pa indisk musik och dricka te.
Det ar valdigt lugnt och skont jamfort med de andra stallena vi sett. Gillar det har. Det ar ungefar som Phi Phi i Thailand. Fasst har kor ju bilar och dromedarer..

Har gatt runt hela dagen pa mysiga gator. Va till Pink Floyd cafeet och drack en kopp te och sag pa da barn flog drake. Samt en liten pojke som blev sparkad av sin pappa :(
Vi va med nagon sorts "praster" och bad en bon samt offrade for familjen och slakten sa nu ska ni nog ma bra alla.. :)
Lite shopping blev det idag ocksa. Kamelskinns skor och ali baba byxor.

Imoron ska vi aka upp i bergen med var kusk. om han fattade vad vi sa.. Far se vart han tar oss..

Nu ska vi ata middag och sen ga till rummet. Dorrarna stangs 23.00 sa man far passa pa att va inne innan det. :)

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar