24 apr. 2010

Utflykt..

Igar nar vi hade atit frukost fragade Nev fran England om vi ville folja med ut till koh rayong. En liten o har utanfor dar det bor nagra thaifamiljer och sa finns det nagra rum man kan hyra.
Tog ungefar 10 minuter att komma dit med en liten liten motorbat. vi va ett gang pa nio personer sa kaptenen fick kora i tva omgangar.
Stranden dar va annu vitare an har och vattnet annu klarare. Fantastiskt fint. Vi satt alla pa stranden och njot medan vi lyssnade pa musik som Erica fran Amerika hade med sig. Vi tog med oss kyckling smorgasar och en stor kylvaska med dricka sa vi sku klara oss pa on nagra timmar. Valdigt dyrt att ata och dricka dar ute.
Familjens fyra Golden retriver hundar underholl oss aven dom.

Nar det va dags att aka tillbaka kom det ett hart ovader. Bla/lila moln och hard vind. Sag hur det blixtrade ovanfor Koh Mak..
Vi akte med forsta turen darifran. Det blaste sa hart sa kaptenen valde att ta en annan vag, bakom en annan o sa att vi inte skulle blasa ivag. Baten va ju kanske inte den storsta.
Halvvags tillbaka blev det sa grundt sa vi fastnade i sanden. mackan hoppade i och trog loss oss. Nagra sekunder gick och sa rev sanden sonder propellern. Det osregnade och blaste..
Mackan och kaptenen drog oss iland. Dom vadade sick sack emellan sjoborrarna. Stora svarta bollar med vassa langa piggar. Har hort att det inte ar sa skont att stiga pa en san.
Lyckligtvis klara dom sig utan piggar i fotterna. Vi sprang upp till narmaste hotell for att inte forstora kamerorna i regnet.
Mackan skar sig lite pa stortan sa han fick forsta hjalpen av en snall thaikvinna pa hotellet.

Skont att komma hem till bungalowen och ta en varm dusch och fa torra klader pa sig.

Senare pa kvallen for vi och ata, rakor och grillspatt..
Blev sa trotta efter maten sa vi orkade inte sitta sa lange och umgas mera. Lade oss klockan 22. Skont.

Idag har vi friterat oss i solen med kokos olja.

Kramar!!

(9 dagar...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar