11 apr. 2010

Pellefjant ak..

Nyarsfirandet ar i full gang redan fasst det ar tva dagar tills det egentligen ska borja.. Stora vattentunnor ar uppradade langs vagarna och dar star folk och kastar ambarvis med vatten pa alla som kommer forbi..
Vi laddar upp vara vatten pistoler imoron :)
Har kameran och allt annat vardefullt inpackat i plast..

Idag va vi pa en turistig endagstrecking. Vi hade familjen Griswald (ett paron till farsa filmerna)med i var grupp. Mor och far och tva bortskamda soner. Mamman shoppade sa mycket av ALLA som salde nat sa vi hann inte riktit med tidtabellen..

Iaf, vi borjade med att aka bambu flotte. Vi fick som tur en egen. Vi akte i en fors nastan en timme. De va skitkul, aven dar hade vatten kastandet kommit igang. Alla som akte va dyblota efter att dom kom iland :)
Var kapten va ganska vild av sig sa han for sa hart mot en sten vid ett litet "vattenfall" att han flog av. Tog inte lange sa va han uppe igen och fick koll pa flotten..
Efter det akte vi elefant. Varmt och skumpigt. Och tror ni inte att vi fick den med dalig mage.. Det lat som ett askvader dar bakom nar den slappte ut gaserna. Och lukten va ingen hit. Lite sadaar nar det ar 50 grader varmt och luften star stilla. Men annars va den snall. 45 ar gammal va den. Och gillade banan.
Efter lunchen gick vi till tva olika byar. De va kul att se hur de bor och vad de sysslar med man saaa turistigt. Dom kan inte prata engelska men enda finns det engelska skyltar pa allt dom saljer osv.. Mor Griswald va ju iaf glad. Shopping fanns det tillrackligt av.Det blev elefanter, armband, handvaskor, scarfar... jaa, lite av allt..
Mellan dom tva byarna va vi och svalkade oss i ett vattenfall. Kallt och skont vatten och en ORM.. Den va inte farlig sa thaiarna men.. Hur sakert kanns det att simma runt 3 meter fran en orm?? Som tur hade vi hunnit svalka oss i 20 minuter innan dom fick syn pa den.

Nu har vi precis tagit en paus fran sondagsmarknaden har i Chiang mai. Va dar och at lite gott tidigare, maste ga och se om vi hittar lite mera att knapra pa.

Fia-Det later UNDERBART med var!!! :) Snart kan vi sitta och fika vid rento.. Gilla!!

1 kommentar:

  1. Hoppas ni hade kul med vattenpistolerna. Och vilken spännande och kul flottfärd, låter härligt. Elefantgaser och +50,usch. Orm, Hjälp!! Jag hade säkert dånat.
    Har bytt till sommardäck på bil och cykel idag, ställt in sparken och snöskoveln. ca + 10, soligt. Krokusarna tittar upp.
    Må så gott! k m

    SvaraRadera