18 apr. 2010

Tubing...

Pap R - Vi aktar oss nog. Ni behover int oroa er. Va bra att du kom hem till slut :) Hoppas flygen gar som vanligt nar vi ska hem. Dyrt att aka tag enda har ifran...

Mam - Oj, hoppas det kommer mycke fisk. Kanske man kan fa lagga in en bastallning pa rokt fisk tills vi kommer hem??

Idag har vi Tubat.. Kopte en varsin barn simring och drog ivag. Det va kanske inte det smartaste draget. alla andra kom ju med sina traktor innerringar.. Vattnet ar ganska lagt nu nar det ar lagsasong sa man slog baken ganska hart mot klipporna emellanat. Men det gick nog bra bara man pausade och blaste mera luft i ringarna emellanat. Hela tubing floden e 4km lang men vi tog oss bara 2km fram. Va lite sena med att borja och vagade inte aka vidare for solen holl pa att ga ner.
Jatte kul va det. Forstar nog varfor alla sager att man blir beroende av det... :)

Innan vi startade sa drack mackan en gratis cobrashot... URK!! I flaskan va klart brannvin med en COBRA pa botten. mmmm...

(jag tycker han har varit liiite konstig sen han tog den...hahaha...Mer slingrig an vanligt... :)

Nu ska vi ga och se om vi hittar Nicky och Emma.
traffade ocksa Yaniv idag. En Israel som vi delade rum med i Indien. verkar som att ALLA e i Vang vieng nu. En koreansk tjej vi traffade i Sri lanka rakade vi ocksa pa igar.

Imorgon aker vi troligtvis tillbaka till Thailand. Ska forsoka ta oss ner till Koh Chang och dom sma oarna runt dar..

Kramar!

1 kommentar:

  1. Hej! Har följt eran resa sen dag ett men först nu kommenterar jag. Eftersom jag har sett alla avsnitt av Madventures ;), så kan jag bra tänka mig hur ni (Markus) dricker cobradrinkar och far omkring i vattnet med era ringar.
    Ha det så bra, helt härligt erat äventyr :).
    Hälsar Pia. (Anna-Lisa läser också eran blogg :) ).

    SvaraRadera