21 feb. 2010

Ubud

Kuta beach va ju da ett riktigt fest stalle. Ganget vaknar pa kvallen o festar hela natten och sover hela dagen. Vi lade oss halv 10 med varsin bok... :0)
Kanns int sa kul att betala dyrare intrade pa krogarna an hemma. Och sa e det kanske inte riktit var grej med skumparty...?

Imorse kom vi med turistbussen till Ubud. Ganska mysigt stalle med en massa hantverk. Hittade ett rum for 5e/natt som e helt ok. Lite mord inne pa toan innan jag gick i duchen men annars rent och bra.
Hittade en restaurang dit vi ska ga ikvall, vem skulle inte ga och ata dar det ligger en hel grillad gris pa bordet. Doftade lackert och grisen va sa mor sa det va bara att bryta benen av den hur latt som helst. Ska bli supergott!
Har just kommit fran "monkey forest" tankte att vi ger Ap-javlarna en chans till. (Gillar ju inte riktit dem) Det gick bra. Foll inte for turistgrejerna den har gangen, som att kopa bananer och notter i entren. Har man mat med ar dom helt galna. Bara en gang va det en som klangde pa Mackans ben. men det va for att han hade vaskan oppen nar han sku byta kameralins.

Kanner att vi sett det har nu sa aker vidare imoron bitti, vet inte exakt vart an men endera till nan Lovina strand eller over till java.
KRAMAR!!

2 kommentarer:

  1. vad kostar eran hemresa?
    har ni bokat?

    J

    SvaraRadera
  2. De kostar runt 3-400e. Har int boka an. British airways tror jag vi kollade sist...?
    Annars finns det ju alltid aeroflot ca 200 us dollar...
    Hursa? :0)

    SvaraRadera