14 feb. 2010

Glad Vandag!!

Kopte ett turist kort igar som man kan aka metro och buss med hur mycket man vill under 3 dagar. Akte till Clarke Quai och sag pa nyars raketer och nago eldshow. Sen vidare till chinatown for att se pa alla Kineser som firade nyar. Dar va hur mycke folk som helst.
Handlade lite nudlar och rostbrod som vi at till lunch har pa hostellet. Spara spara..Men pa kvallen ville vi lyxa till det lite och kopte en varsin ol och en tuplajuusto ateria fran Mc Donalds. Gott med hamppare, och KOTT! Nam!
Idag har vi akt metron hit och dit men ine gjort sa mycket speciellt eftersom nastan allt ar stangt idag. lite shopping blev det men blir antagligen mera sant imoron.
Fia - Hittade favvo Bershka idag.. :0)
Akte till Chinatown och at lunch. Minns inte riktit namnet men typ "wong chong ping pong.." nan sorts nudlar va det. Otroligt gott.

Idag ar det forsta dagen pa nya aret och Valentines day sa det verkar som att dom flesta har planerat fest. Vimlar av folk har i little india. Far se vad vi hittar pa. det skulle va nan Jam Session vid Clarke Quai sa vi aker val dit kanske.

Hojdpungten for turister i sp ar att aka till Raffles hotel och dricka akta singapore sling och ata notter men en drink kostar 8e dar sa vi hoppar nog over det.

Vi vaknade just fran var siesta. Vilar varje dag melklan halv 5 och halv 7 :0) Gick till en liten affar och kopte cokis och ol. Nu blir det nudlar och brod och sen ut och kolla lite.
Tankte att vi nandag sku ta oss ut ur centrum for att se om vi sku hitta nan "paikallinen rakala" dar man har rad att sitta och ta nan ol.

Hoppas ni alla mar bra.
Stora kramar!

1 kommentar:

  1. Glad vändag!
    Tillbaka från Rom.Hem till Finland nästa helg och sen kommer Sarah o Jocke.
    Ha det bra
    R/P

    SvaraRadera