25 feb. 2010

Jakarta, en STORstad...

Tog taget fran Surabaya till Jakarta. Hade 2 alternativ att valja pa. Eksekutif for 20e/pers eller economy for 2e/pers. Tankte att vi lyxar till det med eksekutif, kande inte for att sitta bland getter och hons och kackerlackor i 17 timmar.
Eksekutif betyder da att man har AC, nerfallbart ryggstod pa stolen och annars bara skonare och battre an det billigaste. Vi fick kudde och ett tjockt tacke. Nastan som pa busniess class pa finnair :0)
Resan tog ca 14 timmar. Och sa serverade dom mat. OJ tankte vi och tog glatt emot biffen med brunsas. Undrade lite over varfor ingen annan tog emot det nar det ar gratis.. Bara vi 2 och 2 anra turister. Och sa fick vi en varsin kopp te, aven det tog bara vi och dom andra turisterna emot. Det visade ju sig en timme senare att det va den dyraste middagen vi atit i Indonesien. man borde ju lart sig vid det har tillfallet att inget ar gratis!!( Vi hade trots allt last i LP boken att snacks och dricka ingar i eksekutif priset. Det ar ju klart man tar emot nar man plotsligt far en tallrik i famnen och servitrisen bara ler och sager varsagod. Vem sku tacka nej?

Runt 6 tiden imorse va vi framme i jaklarta, hittade ett dyrt rum utan toalett (kul, nar magen borjade javlas efter den forbannade biffen pa taget)
Ska forsoka fa en biljett vidare till Sumatra nu.
maste avsluta, internet krascher snart...

Kramar till alla!

1 kommentar:

  1. en skillnad i Finnairs eksekutif e ju att man e ca 3 timmar snabbare fram alltid..

    SvaraRadera