18 feb. 2010

Singapore -> Bali

Flyger ikvall till Bali. Ska bli skont att komma till ett billigare stalle.
Har haft det riktit bra i Singapore. Gillar det valdigt mycke, men det blir trakit nar man inte kan gora allt men vill pga pengarna.
Skulle man kombinera Singapore med en veckas strandsemester i nat av grannlanderna skulle det va perfekt.

Nu nar vi kommer till Indonesien ska vi ta ut exakta budgeten for en vecka. Det SKA vi klara oss pa. :0) Undrar hur det gar. Maste ju skicka hem lite greijer ocksa. Tankte gora det har, men... Som sagt, det ar dyrt i singapore.

Vi stannar 20 dagar i Indonesien. 10 mars flyger vi till Kuala lumpur i Malaysia. Fick hora att det kan va svart att komma in i Indonesien utan en biljett ut darifran, sa vi tankte att det ar bast att boka fardigt. Flygbiljetten va ganska billig sa vill vi aka bat over eller kanske stanna langre i landet sa kan vi bara skita i flygbiljetterna...

Fick mail fran Finnlines idag. Dom har ringt nagra ggr under resans gang ocksa. Nu har vi lite beslutsangest over om vi ska jobba dar eller pa viking i sommar...???
Sku ju va bra for oss bada att fa in foten pa annu ett bolag. Det ar ju sakrare att fa jobb i framtiden da. Men sa va det ju de dar med svensk flag. Suck...

Skriver mera fran Indonesien.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar