20 mars 2010

Vi kommer HEEEM!!!

Bokade hemresan nu.
Kommer till Helsingfors 5 maj..

Vi kom fran Ton sai beach till phi phi igar morse. Antibiotikan hade borjat hjalpa for oss bada sa vi tankte att det va dags att aka vidare. Har mottes vi av Fia och hennes 3 resekompisar. Akte direkt ut med en longtailbat till en holm som heter Bamboo island.Vit sand och turkost hav. Men OJ sa turistigt det har blivit sen jag va dar sist. Lag bara nagra minuter i solen fore vi kande att det brande overallt. NAr vi kom tillbaka till rummet sag vi ut som tva tomater. Kom fram till att det inte ar sa bra att vistas i solen nar man ater antibiotika.

Pa kvallen gick vi runt i phi phis mysiga grander och at middag tillsammans alla 6. Efterat gick vi till stranden och sag pa fireshow och sen till Rolling stones baren dar made in thailand bandet spelar. Shit va folk festade loss dar. Dansade pa borden och overrostade nastann bandet med sina svenska "folkvisor"... :) Nar bandet slutade gick vi alla ner till stranden for att ta en sista ol. Gick och lade osss 4.30. Tiden gar sa snabbt nar man har kul.

Steg upp halv 2 idag och gick till fia for att njuta av deras air condition en stund. Har e sa varmt sa man klarar nastan int av att va ute pa dagarna.

Vi funderar mycket pa hur vi ska gora med laos och kambodia. Kanns sa stressigt att bara aka dit for en kort tid nar det finns sa mycket att se. Kan handa att vi stannar langre i norra thailand istallet. Men det aterstar att se, tar dagen som den kommer...

Nu gar solen ner sa ska se om vi vagar oss ut pa en liten shoppingrunda kanske. Maste kopa nya klader nar vi blev av med dom gamla i phuket.

Ha det bra alla. Vi ses snart!!

Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar