24 mars 2010

Hua hin

Kom till Hua hin for 2 dagar sen. Nar vi steg av bussen ringde vi till Moliis som kom och plockade upp oss med sin moppe och tog oss till sin kompis guesthouse.
Klockan va halv 4 pa morgonen men det va sa kul att ses sa vi bestamde oss for att fara och dricka en ol tillsammans. det blev tre ol och vi gick o lade oss halv 6.

Sov bort hela gardagen. Steg upp forst 3 tiden. Moliis hamtade upp oss igen o sa for vi och ata lite. Akte ocksa till ett hotell och halsade pa Mackans kusins dotter som va pa volontar resa har med sina tva kompisar. Kul att traffa slaktingar, och det va sa manga ar sen dom setts senast ocksa.
Efter maten bowlade vi. Mackan vann...Som vanligt.

Idag steg vi upp tidigare och akte till stranden. va dar 4 timmar. dat kanns nu pa kvallen. For mycket sol och for lite vatten.
Efter att vi frachat upp oss och solen gatt ner for vi till en skaldjurs restaurang och at en dundermiddag. Raa rakor, chili musslor, vitloks pilgrimsmusslor, varrullar och vitloksris... MUMS!!

Imoron aker vi till Bangkok. OM Moliis kommer med sa stannar vi dar en natt. Om inte sa aker vi tva ensamma upp till norra thailand. har inte bestamt vilken by/stad det blir an. Aterstar att se..

Nu spelar pojkarna biljard har pa guesthouset och jag ska ga och lagga mej...

Hoppas ni alla mar bra!!
Stora kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar