30 dec. 2009

New delhi

Nu e vi framme. Lite forseningar med flygen men allt gick bra enda.
Det gick smidigt att komma till hotellet eftersom vi bokat i forhand och hade en taxikusk som vantade pa oss med namnskylt.. :) Turistigt, jag vet, men...
De va ju da hela 13 grader 6 tiden imorse nar vi kom till hotellet. Tack o lov fick vi en dammig filt att dela pa iallafall. Och sa hade vi fatt ett par strumpor pa flyget sa man fick sakta men sakert upp varmen.
Rummet e lyxigt, med TV och SPOL pa toan. Tanka sig. Och vackarklocka behovs int, de far man automatiskt av arbetsgubbarna som renoverar vaggar med slagga...
Jag dromde att en munk stod och skjot mot var dorr men nar jag vakna insag jag ju att det bara va remont..
Har just atit var forsta lunch pa en mindre ren restaurang.. Men gott va de o annu e magen i skick.. :)
Vart forsta projekt e att skaffa en "notebook" och en varsin handvaska. Mackans ska man val kalla "manbag"..:)

Vi har ju planerat att aka till Nepal, men har e ruskit kallt i Delhi och sakert annu kallare i Nepal sa planerna har andrats lite. Vi ska nog borja soka oss ner mot varmen och lugnet istallet och kanske ta Nepal pa hemresan istallet. Visst sku det va kul att aka dit nu men vi har inga varma klader med och var budget tillater ins sa mycke shopping. Blir billigare att kopa en bikini och ett par flip flops an en massa trojor och langkalsonger.

Gatan vi bor pa e som Khao san road i bangkok. Backpackernas paradis. Gaaalet mycke trafik ock kossor. Och tiggarna ska vi ju int glomma. Men nog blir dt bra. Ska ge det en chans iallafall.

Traffade just en kille som heter Joe, fran Bombay. Han paminde om en bekant fran Thailand. Max :)
Satt o pratade en stund o sa bjod han in oss till sitt rum for en ol senare. :) Far se va vi hittar pa. Hans kompis Jyri fran Hesa kom ocksa idag sa han skulle traffa han senare.

Vet int an om vi blir har over nyar eller om vi satter oss pa taget soderut. Ganska skont utan planer o bara ta det som det kommer.

Hoppas ni mar bra. Det gor vi!!

Hare!! (krishna)

1 kommentar:

  1. ganska bra för 3 ege natten då me "lax-rum o pool" som ja läst när du skicka mess mitt i natten.. haha! skönt o höra att ni har d bra!!!
    puss o kram . Fia

    SvaraRadera