1 dec. 2009

28 dagar kvar...

Det e alltså 28 dagar kvar tills flyget lyfter mot Delhi från Stockholm.
Vi har planerat att börja i Delhi där vårt första uppdrag e att ansöka om visum till Nepal. Åker dit så fort vi har visumet. Sen tibax mot indien för att ta oss ner till dom södra delarna och Sri Lanka.
Från Sri Lanka åker vi vidare till Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam och eventuellt Philippinerna.
Det här e alltså dom länderna vi vill besöka men inget e bestämt än. Tar dagen som den kommer och trivs vi bra på ett ställe så stannar vi lite längre där.
Har tänkt klara oss på 10e om dagen/pers + resor. Så hilton e uteslutet den här gången.
Ska försöka undvika flyg så långt det går och åka buss och tåg istället.
Har bokat ett rum klart för första natten i Delhi, 3,50 per person.. Överkomligt..

Kommer skriva på bloggen så ofta som möjligt och bilder lägger vi upp på nån annan sida. Skriver vilken sen när vi hittat nån bra.

Om det e nån som har tips på "must do´s" och "must see´s" så får ni gärna skriva ner de.

3 kommentarer:

  1. låter tjusigt..sku va skönt med lite sol & värme..man går mot väggar redan då de e så grått å deprimerande här. hur länge ska ni vara på reissu?? Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, blir så avis! Vill följa med er!!! Jag rekomenderar att snacka med backpacers i dehli angående nepal, jag har för mig att det inte var så svårt som man tror att ta sig dit.
    Men ni kommer till sthlm i helgen?
    Puss från Pi

    SvaraRadera
  3. Vi har bara bokat en enkel flygresa så vet int riktit hur länge vi blir, men nånting runt 4 månader.. Måst väl kom hem o jobba lite sen över sommaren..

    Pia, vi e i sthlm nu. Imoron åker vi till Uppsala och tibax till sthlm på fredag.. Ska till Debaser o se på Pete Doherty. Kan ju ringas nåt då. Före eller efter. Har du veckoslutsplaner??
    Puss från oss!!

    SvaraRadera